Titular notícies

Escalfant motors


El passat dimecres 23 de setembre, es va dur a terme la sessió informativa de dos dels postgrau de la UdG que tracten sobre gestió alternativa de conflictes.

Per una banda, es presentava per onzè any consecutiu el postgrau en Resolució de Conflictes Públics i Mediació Comunitària. Aquest postgrau arriba a la seva onzena edició amb molta il·lusió i amb ganes de continuar sent un dels referents a Catalunya en l'àmbit del conflicte públic i la mediació comunitària, i és que Catalunya té una llarga experiència en projectes que aposten per la cultura de la pau i per una gestió alternativa de conflictes. Projectes comunitaris, projectes d'Ajuntaments que aposten per el protagonisme dels seus ciutadans alhora de resoldre les problemàtiques, i projectes que des de fa anys promouen la resolució de conflictes.

Per altra banda, aquest any també es presentava una novetat important: el postgrau en Mediació Familiar Sistèmica. Un postgrau que enguany celebrarà la seva primera edició, i que sorgeix fruit de les necessitats detectades els darrers anys. Cal dir, que aquest postgrau neix amb la mateixa filosofia i amb les mateixes ganes per part de la direcció del postgrau, de que els seus alumnes i alumnas disfrutin des del primer dia de la mediació i la conflictologia. 

Per celebrar i començar a escalfar motors es va regalar als assistents a les sessions informatives amb una conferència, on el doctor Eduard Vinyamata - expert en conflictes internacionals i assessor de molts governs en matèria de gestió de conflictes- convidava als assistents a apassionar-se per aquesta professió i a fer-se un lloc en el món professional en la Catalunya del segle XXI. En els propers anys, i vistes les notícies que apareixen en els mitjans de comunicació, caldrà que hi hagi molt professionals especialitzats en conflictoglogia per tal d'afrontar les problemàtiques que es deriven de la relació entre les persones, però també entre els països.

Finalment, recordar que el termini per inscriure's en qualsevol dels dos postgraus està obert i us hi estem esperant. 

Enllaç amb informació sobre el postgrau en resolució de conflictes públics i mediació comunitària

Enllaç amb informació sobre el postgrau en mediació familiar sistèmica


25/09/2015
Eduard Carrera
Últimes Notícies

Amb el suport  
 
Col·labora:    

 
Ajuntament de Girona






 CNSA


 


 Consorci Acció Social de la Garrotxa