Titular notícies

Girona posa mediadors d'oci nocturn



L'Ajuntament de Girona ha engegat un servei de mediació en zones d'oci nocturn de la ciutat. La iniciativa es portarà a terme fins el 8 de juny, cada dijous i divendres de la una a les sis de la matinada. L'acció es portarà a terme en aquelles zones del terme municipal en què coexisteixen una major concentració d'habitatges i locals d'oci nocturn.

Dues parelles de persones mediadores faran actuacions amb la voluntat de prevenir, gestionar, transformar i resoldre possibles conflictes relacionats principalment amb aldarulls i actes d'incivisme a la via pública. Les mediadores i mediadors estan formats en el Postgrau de Resolució de Conflictes Públics i Mediació Comunitària de la UdG i en el Master de Gestió i Solució de Conflictes de la UOC, entre d'altres formacions específiques.
 
Mediadors nocturns a Girona

Curs d'Especialització de Mediació Nocturna o Gestió de Conflictes en les zones d'oci nocturn
Del 14 al 29 de juny s'organitza un curs d'especialització en Mediació nocturna per aquelles persones mediadores o expertes en resolució de conflictes que vulguin assolir competències específiques en l'àmbit de l'oci nocturn per aplicar la negociació, mediació i altrres tècniques de la gestió de conflictes i oferint-los l'oportunitat de treballar en algun dels serveis de mediació locals actualment en marxa.
Més informació

Què és la Mediació nocturna
«L'actuació mediadora ajuda reduir les molèsties i queixes per l'activitat de terrasses musicals, pubs i discoteques i dels seus usuaris»

http://xavierpastor-conflictespublics.blogspot.com/2016/08/mediacion-nocturna.html
https://www.diaridegirona.cat/opinio/2016/08/25/mediacio-nocturna/800754.html

MÉS NOTÍCIES

Diari de Girona
Girona fa una prova pilot de mediació de conflictes en zones d'oci nocturn
https://www.diaridegirona.cat/girona/2019/03/20/girona-prova-pilot-medicacio-conflictes/969307.html

Punt Diari de Girona
Girona posa mediadors per combatre l’incivisme nocturn
https://www.elpuntavui.cat/societat/article/5-societat/1574192-girona-posa-mediadors-per-combatre-l-incivisme-nocturn.html

Cadena ser
Patrulles de mediació entre oci nocturn i veïns a Girona
https://cadenaser.com/emisora/2019/03/21/radio_girona/1553162013_473755.html

Últimes Notícies

Amb el suport  
 
Col·labora:    

 
Ajuntament de Girona






 CNSA


 


 Consorci Acció Social de la Garrotxa