Titular notícies

Curs de Civisme i Convivència a l'ICPS



L'Institut de Ciències Polítiques i Socials presenta estudis i projectes elaborats per estudiants de Conflictologia i de Resolució de conflictes.

Curs Civisme ICPSAquest mes de maig, l'ICPS conjuntament amb l'Observatori del Civisme i la Convivència de Catalunya i dirigit pel Dr, Joan Lluís Pérez Francesch, organitza la 2a edició del curs de "Civisme i convivència en l'àmbit local".  

En aquest curs, entre d'altres temes, es presenta un estudi i un projecte desenvolupats per estudiants del Postgrau de Resolució de Conflictes Públics i Mediació Comunitària i del Màster de Conflictologia de la UOC.

Respecte l'estudi es parla del conflicte entre vianants, ciclistes i automòbils a la ciutat de Girona i propostes de gestió a càrrec del Sr. Xavier Pastor (director), Sr. Chema Montorio, Sra. Cristina Ramon i Sra. Anna Satorra.

Sobre el projecte es presenta el servei pilot de mediació nocturna efectuat l'estiu passat al municipi de Platja d'Aro a càrrec del Sr. Xavier Pastor, professor de conflictologia de la UOC, i Milena Sust, exestudiant del Master de Conflictologia de la UOC i experta en gestión de conflictes.

Programa

Últimes Notícies

Amb el suport  
 
Col·labora:    

 
Ajuntament de Girona






 CNSA


 


 Consorci Acció Social de la Garrotxa