Núm.
30
Èxit personal

Per què les persones no troben la manera de solucionar els seus conflictes?

Com a qualsevol procés humà, nosaltres som part de la causa i la solució del conflicte. Malauradament, no hem estat entrenats per superar amb èxit aquestes situacions. Afortunadament estem a temps d'aprendre a fer-ho. Els principis i tècniques de la Resolució de conflictes són molt útils en tots els aspectes de la vida, imprescindible pel nostre equilibrat creixement personal i per a unes les relacions socials i professionals sanes.

Pots plens
Cursos d'estiu

Curs d'estiu 2011. "Principis i tècniques per a resoldre conflictes"

5a edició d'aquest curs d'estiu de 20 hores (tardes) amb l'objectiu d'assolir coneixements, competències i habilitats bàsiques per abordar, analitzar i gestionar amb èxit els conflictes.

Dates: 4 al 8 de juliol
Horari: de 16.30 a 20.30 hores
Lloc: Facultat de Lletres, Universitat de Girona
Preu: 120 €


*Les persones que realitzin aquest curs tindran un descompte de 120 € en el Diploma de Postgrau en Resolució de Conflictes Públics i Mediació Comunitària (Semipresencial) en el proper curs 2011-2012.

Més informació
Tassa de cafè
Diari de Girona



El Periódico de Catalunya


"El millor negoci"

Article d'opinió publicat en el Diari de Girona. Es parteix de la constatació que els conflictes en general i concretament en les relacions comercials i en les empreses ocasionen moltes pèrdues. En aquest sentit, per assolir el millor negoci en una relació comercial s'han de desenvolupar a la pràctica 3 idees o principis bàsics de la gestió i resolució de conflictes.

També podeu llegir sobre la influència dels resultats electorals:
Majories i governs de coalició
Quan canvia el govern

Respecte els disturbis amb els indignats a la Plaça de Catalunya i al Parlament, podeu llegir:
Entendre la confrontació (El Periódico)
Traspassar la barrera
 

Plenari







Neopolis
COALIACCIÓ- Formació per a Governs de Coalició

La Consultora Sociopolítica Neopolis ha dissenyat i ofereix un programa de formació adreçat als governs de coalició, concretament a càrrecs electes, regidors i partits polítics. 

Després de les eleccions del passat 22M, molts ajuntaments tindran governs de coalició. La seva estabilitat depén de molts factors, però sobretot de la capacitat d'avançar-se a possibles situacions de conflicte i saber negociar i arribar acords amb èxit a temps. És a dir, no esperar que les relacions i els pactes es malmetin per cercar solucions desesperades i que posen en perill la estabilitat dels governs.

La formació que ofereix l'equip de professionals de Neopolis compta amb en Xavier Pastor, especialista en gestió de conflictes polítics i director del Postgrau de Resolució de Conflictes Públics i Mediació de la UdG.

Més informació


 

Tu ganas, Yo gano
Conflictes i conflictologia
Más allá de Maquiavelo


Llibres bàsics de Resolució de Conflictes


Tu ganas, Yo gano
Helena Cornelius & Shoshana Faire
Amb una gran experiència en el camp de la resolució de conflictes, les autores d'aquest llibre ens descobreixen els misteris característics de qualsevol situació conflictiva per obtenir el resultat més satisfactori possible per a totes les persones implicades. 


Conflictes i Conflictologia
Varis Autors (Editor Eduard Vinyamata)
Aquest llibre és un recull d’articles d'autors diversos experts en la conflictologia, com a compendi de coneixements científics multidisciplinaris, racionals i emocionals sobre els conflictes, la violència i les crisis, i té com a objectiu procurar que les persones i les societats visquin en pau i sense violència, i gaudeixin de la vida i la convivència. Es poden trobar articles sobre el terrorisme, la lluita no violenta, la conflictologia pública i política, els conflictes de l’aigua, els conflictes mercantils i laborals, la por o la conflictologia policíaca entre d'altres.


Más allá de Maquiavelo

Roger Fisher i Varis autors
¿Qué hacer frente a cualquier tipo de problema? Más allá de Maquiavelo se presenta como un conjunto de herramientas para afrontar conflictos de toda clase. Mediante el análisis de los componentes de un conflicto, los autores nos enseñan a avanzar por el camino de su resolución. Una obra que nos será muy útil sobre todo en nuestra vida cotidiana para negociar con nuestro jefe, nuestro socio o nuestro vecino.
 

Fundació UdG



7a edició del postgrau










Matrícula Oberta
7 anys de postgrau consecutius!! T'apuntes??

El 14 d'octubre de 2011 s'inicia la 7a edició (4a semipresencial: 80% online i 20% presencial) del Diploma de Postgrau de Resolució de Conflictes Públics i Mediació Comunitària que compta amb:

10 mòduls
58 temes
20 professionals com a docents
5 sessions presencials de cap setmana*
Més de 15 institucions on fer pràctiques
Visites a 3 serveis de mediació comunitària
Contacte amb més de 30 professionals en actiu

*Durant el curs s'efectuaran 5 sessions presencials de divendres tarda i dissabte tot el dia amb classes d'aplicació de conceptes i aprenentatge d'eines i habilitats, avaluació dels mòduls i tutories col·lectives.

Més informació

Organitza  



Col·labora:    

iwith.org internet per ONGs  Responsabilitat Global