Núm.
60
Contacte

Per continuar en contacte

Com sabràs d'aquests darrers mesos, estem actualitzant les nostres bases de dades per assegurar que aquest butlletí arriba a les persones realment interessades en la resolució de conflictes.  

Si no vols rebre més el butlletí, et recomanem que et donis de baixa i no rebràs més correus electrònics nostres, clicant en el següent enllaç: http://www.resoluciodeconflictes.org/newsletter/unsubscribe.php

Una abraçada a totes i tots de part de l'equip de persones de
www.resoluciodeconflictes.org
Sessió BCN

"Per què la política és tan polèmica i conflictiva"?

El proper dimecres 26 de setembre el Colpis, en motiu de la presentació de la 14a edició del Postgrau de Resolució de Conflictes Públics i Mediació Comunitària de la UdG, es realitzarà la conferència "Per què la política és tan polèmica i conflictiva?", a càrrec de Toni Aira, periodista i doctor en comunicació per la Universitat Ramon Llull.

Amb 13 edicions impartides ininterrompudament en diferents modalitats i amb més de 200 professionals en actiu, aquest postgrau va ser pioner en l’anàlisi i el tractament de la conflictivitat pública i encara avui és l’únic dedicat exclusivament a aquesta àrea de coneixement i d’intervenció.

El postgrau -homologat pel Centre de Mediació de Dret Privat de la Generalitat de Catalunya- permet als estudiants adquirir eines a nivell de recerca acadèmica, i realitzar investigacions que aportin un valor afegit a la gestió de conflictes. La presentació anirà a càrrec del director del Postgrau, el politòleg Xavier Pastor.

L’acte tindrà lloc dimecres 26 de setembre, a les 18h, a la seu del Colpis. L’assistència és lliure prèvia inscripció al següent formulari

A més d'aquesta sessió de presentació, n'hi haurà una altra el dijous 27 de setembre a les 18.30 hores a la seu de la Fundació UdG, carrer Pic de Peguera,11, però aquest cop amb en Xavier Pastor i l'Eduard Carrera, director i corrdinador del postgrau, respectivament.

Sessió Familiar GIrona

"Com viuen els menors les separacions i els divorcis amb elevada conflictivitat? La coordinació parental"

El proper dimecres 26 de setembre a la seu de la Fundació UdG, en motiu de la presentació de la 4a edició del Postgrau de Resolució de Conflictes i Mediació Familiar Sistèmica de la UdG, es realitzarà la conferència "Com viuen els menors les separacions i els divorcis amb elevada conflictivitat? La figura de la coordinació parental", a càrrec d'Ànsel Guillamat, mediadora, psicològa i terapeuta familiar.

El postgrau -homologat pel Centre de Mediació de Dret Privat de la Generalitat de Catalunya- permet als estudiants adquirir eines a nivell de recerca acadèmica, i realitzar investigacions que aportin un valor afegit a la gestió de conflictes i en la intervenció familiar en un context ampli. La presentació del postgrau anirà a càrrec de la seva coordinadora, Mònica Buscarons.

L’acte tindrà lloc dimecres 26 de setembre, a les 18h, a la seu de la Fundació UdG. L’assistència és lliure prèvia inscripció al 972 21 02 99

14 edicions

Professors del postgrau de Conflictes Públics i Mediació Comunitària 2018-2019

Us presentem els profesors i professores de la 14a edició del Postgrau de Resolució de Conflictes Públics i Mediació Comunitària de la Universitat de Girona que us ajudaran a desenvolupar-lo amb èxit.

Clickant al damunt de la fotografia, podeu saber més.

Per ordre d'aparició: Xavier Pastor · Eduard Carrera · Mònica Buscarons · Lluís Pastor · Natxo Tarrés · Carles Lama · Marta Méndez · Òscar Negredo · Josep Armengol · Manel Salvador · Oriol Ripoll · Quim Brugué · Ismael Peña · Joan Manuel del Pozo · Jordi Xuclà · Josep Sort · Meritxell Bellatriu· Jordi Busquet · Jordi Casajoana · Pau Canaleta · Toni Aira · Emanuela Carmenati · Daniel Tarragó · Conxita Vila · Ramon Bartomeus · Monserrat Soler · Pau Arbós · Gerard Quiñones · Ramon Llorente · Roger Salmerón · Helena Vancells · Guillem Turró · Chema Montorio · Eduard Vinyamata

Novetat editorial

LLIBRES

La Resolució de conflictes i la mediació a l'esport (Editorial UOC)
Xavier Pastor

Quins són els conflictes habituals que es donen en l'esport i en concret en el base o educatiu? Què pot aportar la disciplina de la conflictologia, en la seva prevenció, gestió i resolució? És possible aplicar la mediació en la pràctica esportiva i en els clubs?"

Producte de l'aplicació dels projectes pilot de mediació esportiva en en clubs de diferents modalitat esportives: futbol, bàsquet, waterpolo, handbol, futbol sala, etc.; aquest llibre aporta casos pràctics i mètodes provats que permeten afirmar que la mediació i les fórmules de la Resolució de conflictes donen resposta a molts dels conflictes que es produeixen en l'esport, especialment en el de base, dins i fora de les instal·lacions on es practica, i entre els diferents implicats.

Més informació

Mediació nocturna

REPORTATGES

"Pacificadores Nocturnos y Botellón sin desmadre"

El passat 18 d'agost de 2018, El Periódico de Catalunya, la periodista Imma Fernández amb fotos de Pau Martí, va publicar un reportatge sobre els serveis de mediació nocturna i de gestió de conflictes a les zones d'oci nocturn que es desenvolupen al nostre país. En concret, se citaven els excel·lents resultats assolits en la reducció de les queixes per soroll i de botellot durant la nit a Platja d'Aro i a altres municipis com a Castelldefels.

Per llegir més

Organitza  


Col·labora:    
Generalitat de Catalunya Associació Catalana de Municipis
Ajuntament de Girona Ajuntament de Figueres Ajuntament de Torroella de Montgri
Ajuntament de Ripoll iwith.org internet per ONGs  Responsabilitat Global
Federació Catalana de Voluntariat Social  Consorci Acció Social de la Garrotxa Teaming