Núm.
59
Mediació nocturna

Mediació Nocturna. Una oportunitat laboral de debò.

Aquest dies d'estiu estan funcionant els serveis de mediació nocturna o gestió de conflictes en zones d’oci nocturn de Platja d’Aro, Calella i Badalona. En aquests serveis hi ha estudiants treballant que han passat pels postgraus de Resolució de Conflictes de la UdG. Elles i ells han acabat els estudis i ja han aconseguit feina de mediadores i mediadors. Es preveu que l'any vinent hi hagi més municipis que incorporin serveis de mediació en l'oci nocturn, amb les oportunitats laborals que suposarà per als alumnes.

Darrera sessió presencial

La darrera sessió presencial

El passat 30 de juny i 1 de juliol es van fer les darreres sessions presencials dels postgraus de la UdG, el de Conflictes Públics i Mediació Comunitària i el de Conflictes Familiar i Mediació Sistèmica.

En aquestes sessions es van presentar els projectes i pràctiques que els estudiants han fet o estan desenvolupant encara en aquestes dates.

Més informació..


 

Postgraus Resolució de Conflictes UdG

Tretze més tres (13+3)

El proper 20 d’octubre s’inicia la 13a edició del Postgrau de Resolució de Conflictes Públics i mediació Comunitària i la 3a edició del Postgrau de Resolució de Conflictes i Mediació Familiar Sistèmica.

Aquesta formació és semipresencial, hi ha un seguiment i desenvolupament del curs online i paral·lelament hi ha un conjunt de sessions presencials en cap de setmana (divendres tarda i dissabte tot el dia) que s'organitzen en diferents seus: Girona, Barcelona, Olot, Figueres.

Enguany està prevista una sessió al País Basc per conèixer projectes, serveis i experiències de resolució de conflictes i mediació que fan allà.

Aquests postgraus estan homologats pel Centre de Mediació Privada de la Generalitat de Catalunya.
 

Núria Deniel

Núria Deniel: "La mediació és l'eina del futur. Un bon complement pels advocats/es"


En aquest breu vídeo del canal ResolucioConflicteTV, la Núria Deniel, advocada i alumna del postgrau de Resolució de Conflictes i Mediació Familiar Sistèmica de la UdG ens explica la importància que té formar-se en mediació familiar com a eina bàsica pels advocats/es.

Pots veure més vídeos al canal de YouTube ResolucioConflicteTV

Josep Maria Corominas

Josep Maria Corominas: "En el postgrau es treballa amb conflictes reals"

En aquest breu vídeo del canal ResolucioConflicteTV, Josep Maria Corominas, estudiant de la 12a edició del Postgrau de Resolució de Conflictes Públics i Mediació Comunitària de la Universitat de Girona (Fundació UdG), fa la seva valoració del curs i explica com ha après a mediar a través de conflictes reals.

Pots veure més vídeos al canal de YouTube ResolucioConflicteTV

 
Mediació Nocturna

La mediació nocturna als mitjans de comunicació

Cada cop hi ha més municipis que a l'estiu apliquen la mediació nocturna i mitjans de comunicació interessats en cobrir la notícia.

Amb la posada en marxa del serveis de mediació nocturna de Platja d'Aro, Calella i Badalona, la gestió de conflictes en zones d'oci nocturn ha estat present en els mitjans de comunicació.

Clickant aquí tindreu accés a la relació de mitjans que han fet notícia d'aquests serveis i els enllaços per poder llegir, veure o escoltar les intervencions i reportatges.
 

Organitza  


Col·labora:    
Generalitat de Catalunya Associació Catalana de Municipis
Ajuntament de Girona Ajuntament de Figueres Ajuntament de Torroella de Montgri
Ajuntament de Ripoll iwith.org internet per ONGs  Responsabilitat Global
Federació Catalana de Voluntariat Social  Consorci Acció Social de la Garrotxa Teaming