Núm.
58
Edicions postgraus UdGMediacio FCFDreta a esquerra, Javier Latorre i Xavier Pastor a les oficines de la Federació Catalana de Futbol.

Tot preparat

Ja tenim preparada la 13 edició del Postgrau en Resolució de Conflictes Públics i Mediació Comunitària i la 3a edició del Postgrau de Resolució de Conflictes i Mediació Familiar Sistèmica. Sumem noves col·laboracions i professorat.

També hem ofert la formació en Mediació Nocturna que dóna les habilitats als professionals de la Resolució de conflictes per abordar i gestionar la conflictivitat que es produeix en les zones d'oci nocturn del país.

Així mateix, hem treballat en l'aplicació de la Mediació Esportiva, d'una banda, amb el CB Igualada per a la prevenció i gestió dels conflictes a través del seu codi ètic, i de l'altra, posant les bases per a la col·laboració amb la Federació Catalana de Futbol, per mitjà del Servei de Resolució de Conflictes i del seu responsable, en Javier Latorre.

Curs ICPS Civisme

Presentació d'estudis i projectes sobre conflictes a l'ICPS

Aquest mes de maig, l'ICPS conjuntament amb l'Observatori del Civisme i la Convivència de Catalunya i dirigit pel Dr, Joan Lluís Pérez Francesch, organitza la 2a edició del curs de "Civisme i convivència en l'àmbit local".  

En aquest curs, entre d'altres temes, es presenta un estudi sobre el conflicte de ciclistes, vianants i automòbils i un projecte de mediació nocturna desenvolupats per estudiants del Postgrau de Resolució de Conflictes Públics i Mediació Comunitària i del Màster de Conflictologia de la UOC.

Llegir més

Cartell Public postgrau UdG

La 13a edició, ja està aquí.

En breu, ja estarà a punt la matricula de la 13a edició de l'exitòs Postgrau de Resolució de Conflictes Públics i Mediació Comunitària de la Universitat de Girona (Fundació UdG).

Després de dotze anys d'organització del postgrau de forma ininterrompuda, el proper octubre de 2017 es posa en marxa una nova edició, la 13a, d'aquest curs pioner en el tractament de la conflictivitat pública i social i en l'aplicació de les formules i les tècniques de la Resolució de Conflictes.

Enguany, incorporem l'abordatge de nous conflictes d'actualitat: mediació nocturna, mediació penintenciaria, mediació en el poble gitano, mediació en salut, mediació en els partits polítics.

Llegir més
 

Cartell Familiar postgrau UdG

La 3a del familiar

En les properes setmanes, ja ets podràs matricular a la 3a edició del Postgrau de Resolució de Conflictes i Mediació Familiar Sistèmica de la Universitat de Girona (Fundació UdG).

Aquest postgrau pretén facilitar eines i recursos pràctics als futurs professionals de la conflictologia per capacitar-los en el seu rol com a mediadors familiars des d’una perspectiva sistèmica.

Més enllà dels conflictes de parella es treballaran també altres conflictes que poden aparèixer al llarg del cicle de vida de les famílies, així com les possibles repercussions que poden tenir en el sistema familiar.


Llegir més

Flyer mediacio nocturna

Mediació Nocturna: curs i serveis

La mediació nocturna s'està convertint en una de les activitats i àmbits de treball més prolífics per als professionals de la Resolució, la gestió i la prevenció de conflictes.

Aquest mes de maig s'ha posat en marxa un curs per a formar els professionals de la mediació que actuaran en les zones d'oci nocturn aquest estiu en diferents municipis del país.

Llegir més


 

Signatura CB Igualada

El Club de Bàsquet Igualada incorpora al mediació esportiva

El  Club de Bàsquet Igualada i la Universitat de Girona han signat un conveni per incorporar un estudiant del Postgrau de Resolució de Conflictes Públics i Mediació Comunitària de la Fundació UdG per aplicar la mediació esportiva a través del desenvolupament de punts claus del Codi Ètic del club.

Llegir més

Organitza  


Col·labora:    
Generalitat de Catalunya Associació Catalana de Municipis
Ajuntament de Girona Ajuntament de Figueres Ajuntament de Torroella de Montgri
Ajuntament de Ripoll iwith.org internet per ONGs  Responsabilitat Global
Federació Catalana de Voluntariat Social  Consorci Acció Social de la Garrotxa Teaming