Núm.
61

Serveis de mediació, feina i formació

Com a resultat del treball realitzat tots aquests anys, avui hi ha possibilitats de treballar com a mediadora i mediador i/o expert en la gestió i resolució de conflictes en diferents àmbits per mitjà de distints serveis: comunitari, escolar, familiar, mercantil, esportiu, oci nocturn, etc. En aquest butlletí us presentem ofertes laborals vigents, formació professionalitzadora i altres informacions que us poden interessar per assolir coneixements útils sobre la prevenció i resolució de conflictes a les vostres feines - millorant la carrera professional-  i a nivell personal i en les vostres relacions socials.

Flyer servei Platja d'Aro

SERVEIS DE MEDIACIÓ

Oferta de feina com a mediadora i mediador en serveis de gestió de conflictes en l'oci nocturn

Per als mesos de juny, juliol, agost i setembre hi ha diverses ofertes de treball per a mediadors i mediadores en serveis de mediació nocturna o de gestió de conflictes en zones d'oci nocturn. En concret, està previst la realització d'aquests serveis a les poblacions de Platja d'Aro, Cambrils i L'Hospitalet del Llobregat- en aquest últim es realitzen tasques d'informació i prevenció de conflictes i assetjament sexual-.

Per poder treballar en aquests serveis, cal tenir títol de postgrau o master en mediació o resolució de conflictes o gestió de conflictes o també una formació de certificació de professionalitat, preferentment conflictes públics, socials i comunitaris, i també es valora una formació específica en mediació nocturna o gestió de conflictes en l'oci nocturn. Precisament, en aquest moment, la Fundació UdG organitza la 3a edició d'aquest curs que se celebrarà al mes de juny. Més informació sobre el curs.

En el cas del servei de mediació nocturna de Platja d'Aro i de Cambrils es demana saber parlar l'anglès i algun altre idioma a més del català i el castellà, ja que cal comunicar-se i establir diàleg amb persones que venen de vacances al nostre país.

Les persones que estigueu interessades en treballar en aquests serveis poseu-vos en contacte amb l'empresa Porta Cabot per mitjà del correu electrònic: info@portacabot.com

Mediació equipaments

SERVEIS DE MEDIACIÓ
 

Oferta de feina per fer de mediador i mediadora en un serveis de gestió de conflictes en equipaments d'oci-esportius

També per als mesos de juny, juliol, agost i setembre hi ha una oferta de treball per a mediadors i mediadores en serveis de mediació de conflictes en equipaments públics d’oci i esportius a Sabadell.
 
En concret, està prevista la realització d'aquest servei de mediació a les piscines de Sabadell per tal prevenir i gestionar les situacions de conflicte que es produeixen en aquest equipaments entre els usuaris i usuàries.

Per poder treballar en aquests serveis, cal tenir títol de postgrau o master en mediació o resolució de conflictes o gestió de conflictes o també una formació de certificació de professionalitat, preferentment conflictes públics, socials i comunitaris, i també es valora una formació complementària específica en l’àmbit esportiu, concretament aquàtic.

Les persones que estigueu interessades en treballar en aquest servei poseu-vos en contacte amb l'empresa Porta Cabot per mitjà del correu electrònic: info@portacabot.com
 

Curs de mediació nocturnaMediadors nocturna a Girona

FORMACIÓ
 

Curs d'especialització en mediació nocturna i gestió de conflictes en l'oci nocturn.

El proper 14 i 15 de juny s'inicia la 3a edició del curs d'especialització en mediació nocturna i de gestió de conflictes en l'oci nocturn.

Aquest és un curs que dóna accés a oportunitats laborals, ja que es fa per tal d'alimentar els diferents serveis de mediació en oci nocturn que s'estan obrint en diferents poblacions de Catalunya.

Els coneixements adquirits en el curs permetran als alumnes créixer personalment i  professionalment.

Aquest curs està dissenyat per potenciar les capacitats dels mediadors que es vulguin dedicar a la intervenció en conflictes de medi obert, i conflictes derivats de les zones d’oci nocturn.

El curs combina la part teòrica, amb docents de reconegut prestigi i experiència en l'àmbit de l’oci nocturn, i una part pràctica en què l’alumne genera les seves pròpies eines d’intervenció al carrer o espai públic.

El coneixement i les competències adquirides són molt útils i pràctics, i es poden aplicar en diferent àmbits i situacions conflictives.


D'aquest curs, han sortit moltes de les persones mediadores que avui treballen en els serveis, com per exemple, el que actualment s'està prestant a Girona. Podeu veure el reportatge de TV3.

Més informació sobre el curs

Comunicación entre muertos y vivos

LLIBRES

La comunicación entre muertos y vivos. Diario de una investigación. Los hechos.
Lluís Pastor

El professor de comunicació de la Universitat Oberta de Catalunya i del postgrau de Resolució de Conflictes Públics i Mediació Comunitària de la Fundació Universitat de Girona ens presenta una apassionant investigació en la qual, partint de l'escepticisme i la curiositat, es van desvetllant elements comuns en els casos de comunicació propera a la mort. Els missatges dels apareguts, així com les sensacions experimentades durant la trobada, es cenyeixen a un patró massa similar i consistent com per a ser simple casualitat.

Hi ha comunicació entre els vius i els morts? Si n'hi ha, quan es dóna? Per què hi ha unes persones que creuen en la possiblitat de comunicar-se amb la gent que ha mort i altres que no? Quins són elements comuns en aquest tipus de situacions? Aquestes preguntes miren de trobar resposta des del punt de vista científic de la comunicació.

Foto vídeo promocional

POSTGRAU

Has vist el nou vídeo promocional dels postgraus de Resolució de conflictes i mediació de la Fundació UdG?

15a edició del postgrau de Resolució de Conflictes Públics i Mediació comunitària. Més informació clicka aquí.

5a edició del postgrau de Resolució de Conflictes i Mediació Familiar Sistèmica. Més informació clicka aquí.


Postgrau Resolució de conflictes UdG
 

Organitza  
 
Col·labora:    
Generalitat de Catalunya Associació Catalana de Municipis
Ajuntament de Girona Ajuntament de Figueres Ajuntament de Torroella de Montgri
Ajuntament de Ripoll iwith.org internet per ONGs  CNSA
Federació Catalana de Voluntariat Social  Consorci Acció Social de la Garrotxa Teaming