Titular notícies

B-resol: una eina efectiva per treballar l'assetjament



"A Catalunya, un 14 % dels adolescents, han patit o pateixen alguna situació d’assetjament escolar. Aquest assetjament no acaba al finalitzar l’horari escolar, sinó que es prolonga les 24 hores del dia a través de les xarxes socials, Whatsapp, etc." (Marta Mendez de B-resol)


Segons la OMS i les Nacions Unides, 200.000 adolescents moren cada any al món, víctimes de bullying, de ciberbullying, i d’assetjaments. La gran majoria d’ells, per suïcidi.

A Catalunya, un 14 % dels adolescents, han patit o pateixen alguna situació d’assetjament escolar. Aquest assetjament no acaba al finalitzar l’horari escolar, sinó que es prolonga les 24 hores del dia a través de les xarxes socials, Whatsapp, etc.
Davant aquesta situació neix B-resol, un projecte que uneix la consciència social amb la innovació tecnològica.

B-resol és una solució per lluitar contra el bullying, el ciberbullying, l’assetjament, els trastorns alimentaris i qualsevol tipus de conflicte dels adolescents, fent servir la tecnologia mòbil com a element innovador, perquè puguin alertar de la situació, tant les víctimes com els observadors, de manera immediata, segura i des de qualsevol lloc i moment.

La llicència de B-resol, pot ser adquirida per Centres educatius, esportius, de lleure... en definitiva per tots aquells espais on hi conviuen adolescents. Aquests, de forma gratuïta, amb un sol Click, poden alertar als Interlocutors del Centre de tot tipus de conflicte. Ho poden fer de manera molt senzilla i segura des del mòbil i també des de la web.

Respecte al Centre educatiu, detallar que disposa de la Web de Control B-resol, des de la que es pot fer el seguiment complet de cada incidència, generant un informe PDF que documenta cada una de les actuacions, y alhora els permet generar estadístiques.
b-resol

Últimes Notícies

Amb el suport  
 
Col·labora:    

 
Ajuntament de Girona






 CNSA


 


 Consorci Acció Social de la Garrotxa