Titular notícies

Curs professional en Mediació Nocturna o gestió de conflictes en l'oci nocturn



"La necessitat de fer compatible la diversió i la festa nocturna amb el descans de les persones ha esdevingut una feina de mediació amb un gran futur professional"

Jornada curs mediació nocturna: Eduard Carrera, Xavier Pastor i David PuertasEl proper 21 d'abril se inicia la primera edició del Curs d'Especialització en Mediació nocturna o en zones d'oci nocturn.

Aquest curs ofereix la possibilitat a les persones que ja tenen una formació en mediació i gestió de conflictes per treballar en les zones d'oci nocturn per gestionar els conflictes que es deriven d'aquest activitat, fent compatible festa i descans.

Aquesta mediació ja ha estat anteriorment provada amb èxit a Catalunya, en concret durant els mesos de juny a setembre de 2016 al municipi de Castell d'Aro-Platja d'Aro-S'Agaró amb molts bons resultats, tal com afirmen els diferents operadors.

Precisament, aquest estiu està previst dur a terme aquest projecte de mediació a Calella durant el mateix periode de temps i en aquest sentit en les properes setmanes es procedirà a la selecció dels professionals que hauran de dur a terme aquesta feina enguany.

També en aquest moments s'està efectuant un treball de diagnòstic per a l'Ajuntament de Badalona sobre el conflictes que genera l'oci nocturn en els caps de setmana en el poligon Badalona Sud.

Aquest curs està orientat a poder fer aquesta feina per part dels mediadors i gestors de conflictes. Tenint en compte que el turisme i l'oci nocturn és una de les "industries" del nostre país, queda clar que la mediació nocturna, ben aplicada, esdevindrà una feina de mediació amb un gran futur.

En aquesta línia el passat 6 d'abril pel matí a la seu de la Fundació UdG es va fer la sessió informativa d'aquest curs, on vam tenir l'ocasió de poder presentar l'experiencia de Platja d'Aro i poder parlar i debatre sobre l'activitat de les mediadores i mediadors nocturns amb caps i membres de la policia de Blanes, Llançà i Girona, mostrant les seves aportacions i els seus avantatges en favor de la convivència, el civisme i la prevenció de conflictes.

Més informació sobre el curs

Últimes Notícies

Amb el suport  
 
Col·labora:    

 
Ajuntament de Girona






 CNSA


 


 Consorci Acció Social de la Garrotxa