Titular notícies

Figueres, seu del postgrau de Resolució de Conflictes Públics



La ciutat de Figueres està situada a l'extrem nord-oriental de Catalunya. Amb una població de 45.000 habitants, és la capital de la comarca de l'Alt Empordà, el seu centre econòmic i sociocultural.  La seva posició geogràfica i estratègica, en el centre neuràlgic de la Costa Brava, propera a la frontera amb França i a una hora i trenta minuts de Barcelona per carretera, la converteixen en un important centre de comunicacions dotat d'una gran accessibilitat.

Figueres (Alt Empordà) és juntament amb Olot i Torroella de Montgrí una més de les seus del Postgrau de Resolució de Conflictes Públics i Mediació Comunitària. En aquesta ciutat, està previst que enguany se celebrin 2 de les 5 sessions presencials de cap de setmana, concretament, la primera, per visitar una experiència de mediació comunitària i, la última, dedicada a la presentació dels projectes i pràctiques dels postgrau realitzats pels alumnes.

Aquestes classes es duen a terme a les instal·lacions del Castell de Sant Ferran -el castell militar més gran de tota europa i ara reconvertit en equipament per al desenvolupament d'usos culturals, acadèmics i socials, com per exemple el Diploma de postgrau -gràcies a la voluntat i al suport de l'equip de govern de l'Ajuntament de Figueres.

Com la resta de sessions presencials, a Figueres els alumnes comparteixen àpats, el sopar de divendres i el dinar de dissabte, amb l'equip de l'organització, coordinador i director, i de forma especial amb algun professor com a convidat.

També s'ofereix la possibilitat dormir la nit del divendres al dissabte en un hotel a preus excepcionals, per aquelles persones que venen de fora de Figueres.

Més informació


 

06/08/2013
Xavier Pastor
Últimes Notícies

Amb el suport  
 
Col·labora:    

 
Ajuntament de Girona






 CNSA


 


 Consorci Acció Social de la Garrotxa