
Queden enrere més de 8 mesos de feina, quan el 16 d'octubre de 2015 es van posar en marxa els dos postgraus semipresencials. Durant aquests mesos els alumnes han hagut de realitzar més de 20 activitats: exercicis, estudis de cas, treball col·lectius, treballs d'investigació, pràctiques, etc.; repartides en 10 mòduls.
En aquesta darrera sessió es va fer balanç de les activitats realitzades pels alumnes i de les notes assolides per cadascuna d'elles i ells. Aquests dies es va respirar un clima de molt entusiasme pel treball efectuat i els resultats obtinguts.
A nivell de docència, a la sessió de divendres es va parlar dels criteris i indicadors d'avaluació que han de tenir els projectes i serveis de Resolució de Conflictes i de Mediació, mòdul 9. I més tard es van tractar els elements essencials de les pràctiques restauratives.
Dissabte va representar el punt àlgid del cap de setmana, amb la sessió sobre cuina i conflictes a càrrec de l'Àlex Laplana i després, durant la resta del dia, va ser el moment en què els alumnes van fer una presentació pública de les seves pràctiques i els seus projectes als quals la resta de companys. Aquesta sessió està concebuda com un espai per poder fer suggeriments, recomanacions i millores en els projectes, i valorar el treball efectuat per part de l'equip de direcció i coordinació.
Un any més, els alumnes del postgrau de conflictes públics van realitzar la presentació dels seus treballs al Castell de Sant Ferran de Figueres, cedit per part de l'ajuntament i el Consorci del castell per a la realització de la darrera sessió del postgrau.
Divendres 1 i dissabte 2 de juliol, Instal·lacions Fundació UdG i Castell de Sant Ferran de Figueres
