Titular notícies

2a sessió presencial del postgrau: comunicació, mediació i música



 
Noves instal·lacions Fundació UdGEl passat 9 i 10 de gener de 2015 es va dur a terme la 2a sessió presencial- divendres tarda i dissabte tot el dia- del Postgrau en Resolució de Conflictes Públics i Mediació Comunitària de la UdG on es va tractar la comunicació amb èxit, la pràctica de la tècnica de la mediació i la música per i en la gestió del conflictes.
 
 
 
El programa d'aquesta sessió correspon als continguts tractats en els 3 primers mòduls: comunicació amb èxit i procediments de resolució de conflictes: negociació, mediació, facilitació, diàlegs apreciatius, música i joc.
 
 
 
sessió de comunicació_Postgrau_FUdGLes sessions es van dur a terme, divendres, a les noves instal·lacions de la Fundació UdG al Parc Tecnològic de la Universitat de Girona, i, dissabte, al Conservatori de Música de la Diputació de Girona.
 
 
 
 
Concretament, el divendres 9 de gener a les 16 hores es va iniciar el cap de setmana amb la sessió de música d'en Natxo Tarrés. A continuació, la Mònica Buscarons va desenvolupar treballs de comunicació en conflicte pràctics, i finalment, el mediàtic comunicòleg, Lluís Pastor va explicar aquells aspectes importants relacionats a la comunicació verbal i no verbal.
 
 
Tècnica de la mediació_FUdG
 
El dissabte 10 de febrer al matí, la Belén de la Cámara i l'Oscar Negredo, mediadors professionals i docents del postgray, van presentar i treballar conjuntament la tècnica de la mediació a partir de casos de conflicte dels propis alumnes.A la tarda a les instal·lacions del Conservatori de Música de la Diputació de Girona, el reconegut pianista i exdirector d'aquesta institució, Carles Lama va parlar de com es pot utilitzar la música per treballar les emocions i sobretot en situacions de conflicte.
 

 
 
Carles Lama_Música i Conflicte_Postgrau FUdGLes sessions presencials representen una bona oportunitat per posar en pràctica els coneixements obtinguts fins aquell moment, treballar les competències, però també de poder compartir tots plegats en un temps i un espai, en el sopar de divendres a la nit i el dinar de dissabte al migdia, i dubtes i experiències entre els alumnes, els professors i l'equip directiu del postgrau.







Més imatges de la segona sesió presencial del postgrau de Resolució de Conflictes Públics i Mediació Comunitària de la UdG (Fundació UdG):

Imatges 2a presencial Postgrau Resolució de Conflictes FUdG

 

Últimes Notícies

Amb el suport  
 
Col·labora:    

 
Ajuntament de Girona






 CNSA


 


 Consorci Acció Social de la Garrotxa