Titular notícies

Mediació Esportiva al Girona FC



La Fundació UdG i el Girona FC posen en marxa un projecte pilot de mediació esportiva.

Girona-UdGLa Fundació UdG i el Girona FC han signat un conveni de col•laboració que entre d’altres aspectes acorden impulsar un projecte pilot de mediació esportiva per a millorar la comunicació i les relacions entre el cos tècnic i les famílies dels jugadors de futbol base del club. El programa, es desenvoluparà amb la participació dels alumnes i la direcció acadèmica del Postgrau de Resolució de Conflictes Públics i Mediació Comunitària de la Universitat de Girona (UdG).

Signatura conveni mediació esportivaAquest projecte també s’està duent a terme en la UE Sant Andreu. I es que s’ha detectat que les relacions entre els entrenadors de futbol base i les famílies dels jugadors es poden deteriorar i, a vegades, provocar conflictes greus que poden acabar amb la sortida dels nens i nenes del club. Xavier Pastor, l’impulsor del projecte i Director del Postgrau de la UdG, pensa que amb les estratègies adequades es poden prevenir i resoldre els petits i grans enfrontaments. «En totes les organitzacions es donen situacions de tensió i malentesos entre les persones i els grups, però els professionals de la resolució de conflictes podem identificar-ne els punts calents i aplicar-hi els mètodes per a facilitar la comunicació, posar en comú els interessos i respectar el punt de vista de l’altre».

Per això els estudiants de pràctiques del Postgrau de Resolució de Conflictes posaran a prova els seus coneixements de mediació en aquesta experiència pilot. Els nous mediadors donaran suport al cos tècnic i als entrenadors del club gironí amb l’objectiu de pal•liar les desavinences i desacords que sorgeixen i puguin sortir amb els pares i mares dels esportistes.

Últimes Notícies

Amb el suport  
 
Col·labora:    

 
Ajuntament de Girona






 CNSA


 


 Consorci Acció Social de la Garrotxa