Titular notícies

Les emocions en la negociació



Roger Fisher i Daniel Shapiro."Las emociones en la negociación". 2007. Ediciones Granica

Una de les principals dificultats que ens podem trobar en el moment de desenvolupar un procés negociador són les emocions, les nostres i les de les persones que participen en aquest procés.

Les emocions tenen molt de poder: ens poden limitar, desviar els objectius i esdevenir un obstacle per poder continuar amb la negociació

Aquest llibre presenta i explica quins són les expectatives bàsiques que ha de treballar un bon negociador per poder crear emocions positives, constructives i útils que ens permetin afrontar amb garanties la negociació i millorar la relació entre les parts en el procés.

Els autors d'aquest llibre, experts negociadors, proposen centrar l'atenció i el treball en l'aplicació de les expectatives bàsiques en la pràctica negociadora per assolir l'èxit.
 

Sinopsi elaborada per Manel Salvador, alumne del postgrau en Resolució de Conflictes Públics i Mediació Comunitària de la UdG, 7a edició, 2011-2012


Roger FisherRoger Fisher
Especialista en negociació i gestió de conflictes. És coautor (amb William Ury) de "Obté el Sí", el llibre clàssic "basat en els interessos" de negociació, així com moltes altres publicacions. Després de la Segona Guerra Mundial va treballar en el Pla Marshall a París. Ha treballat com advocat al bufet Covington & Burling, argumentant diversos casos davant la Cort Suprema dels EUA i assessorant en diversos conflictes internacionals.
 
Daniel ShapiroDaniel Shapiro
Codirector del Projecte de Negociació Internacional de Harvard. Doctor en psicologia clínica i  especialista en psicologia de la negociació. Dirigeix ​​un projecte amb seu a Harvard amb la finalitat de desenvolupar estratègies psicològicament apropiades per atenuar la violència de caràcter ètnic-polític. Ha estat membre del cos docent de l'Escola d'Administració Sloan del Massachusetts Institute of Technology (MIT) i ensenya negociació a executius d'empresa i a diplomàtics.



 

01/02/2012
Eduard Carrera
Últimes Notícies

Amb el suport  
 
Col·labora:    

 
Ajuntament de Girona






 CNSA


 


 Consorci Acció Social de la Garrotxa