Titular notícies

Los retos en la gestión de las organizaciones no lucrativas: Claves para el fortalecimiento institucional del tercer sector.Los retos en la gestión de las organizaciones no lucrativas: Claves para el fortalecimiento institucional del tercer sector.Llibre del 2004 i plenament vigent. Els seus autors subratllen dues idees: 1) Estat, ONL i empreses no poden plantejar-se en l'entorn actual la realització de les seves missions i la consecució dels seus objectius comptant únicament amb els seus mitjans i capacitats; i 2) per a afrontar aquest salt, el tercer sector ha d'enfortir-se institucionalment: rendir comptes, generar confiança, reforçar els òrgans de govern, establir-se col·laboracions estratègiques amb tercers, tenir uns equips humans competents, dur a la pràctica la gestió relacional, etc.
26/02/2011
Xavier Pastor
Últimes Notícies

Organitza  
 
Col·labora:    
Generalitat de Catalunya Associació Catalana de Municipis
Ajuntament de Girona Ajuntament de Figueres Ajuntament de Torroella de Montgri
Ajuntament de Ripoll iwith.org internet per ONGs  CNSA
Federació Catalana de Voluntariat Social  Consorci Acció Social de la Garrotxa Teaming