Titular notícies

Diumenge 24 Agost 2014
A continuació, us presentem una nova secció. En aquest cas us proposem pel·lícules de cinema o series de televisió i d'internet que us poden ajudar a abordar i tractar una situació conflictiva. Evidentment, en funció del conflicte, del context, de les persones implicades o de la seva situació, podem trobar una o altre pel·lícula com a recurs.

Gràcies per fumarGràcies per fumar (2005). Jason Reitman.
 
Pel·lícula americana en la qual Nick Taylor, el protagonista, un expert en comunicació i vicepresident de l’acadèmia d’estudis del tabac, té com a missió defensar el tabac i els efectes que en provoca el seu consum en la societat.
 
Aquesta pel·lícula és un clar exemple de com és d’important el relat en general, però sobretot en la gestió d'un conflicte, ja que s'ha de copsar les posicions de les parts, però encara més la construcció dels argumentaris. A "Gràcies per fumar" es mostra tot plegat sobre un conflicte social i cap a la salut.






 

Dimecres 20 Agost 2014
A continuació, us presentem una nova secció. En aquest cas us proposem películes de cinema o series de televisió i d'internet que us poden ajudar a abordar i tractar una situació conflictiva. Evidentment, en funció del conflicte, del context, de les persones implicades o de la seva situació, podem trobar una o altre película com a recurs.

Benvinguts al SudBenvinguts al Sud (2010). Luca Miniero

Adaptació d'una comedia francesa "Bienvenidos al Norte" que a l'gual que aquesta, parodia els prejudicis entre les persones de distintes zones d'un mateix país. A la francesa, un funcionari de correus va al nord de França; i en la versió italiana, el funcionari de Milà baixa fins a Nàpols.

Totes dues películes van ser un èxit de públic en els dos països. En tots dos films es veu la transformació del protagonisme o com al final els prejudicis se superen, s'esvaeixen i les persones acaben desitjant no tornar al seus llocs d'origen.







 

Dimarts 19 Agost 2014
A continuació, us presentem una nova secció. En aquest cas, us proposem películes de cinema o series de televisió i d'internet que us poden ajudar a abordar i tractar una situació conflictiva. Evidentment, en funció del conflicte, del context, de les persones implicades o de la seva situació, podem trobar una o altre película com a recurs.

HitchHitch (2005). Andy Tennant

Si alguna cosa fan bé els nordamericans és explicar en poques paraules processos complexos. En els primers minuts d'aquesta película s'expliquen les claus bàsiques de la comunicació a partir de l'enamorament.

Aquesta és una comedia nordamericana que gira al voltant d'Àlex "Hitch" Hitchens (Will Smith), un profesional especialitzat en l'amor, ajudant a altres homes a aconseguir que la dona dels seus somnis s'enamori d'ells.









 

Dimarts 19 Agost 2014
A continuació, us presentem una nova secció. En aquest cas us proposem películes de cinema o series de televisió i d'internet que us poden ajudar a abordar i tractar una situació conflictiva. Evidentment, en funció del conflicte, del context, de les persones implicades o de la seva situació, podem trobar una o altre película com a recurs.

CobardesCobardes (2008). José Corbacho i Juan Cruz
 
Película española que tracta l'assetjament escolar. S'explica la historia de dos nois de secundaria, un la víctima i l'altre el botxí. Guille, el segon, és en apariencia un noi com molts: bones notes, bon esportista, relacions socials correctes i amb una família que el recolza. Un dia descobreix que actuar com un fatxenda a classe el fa guanya un cert respecte dels companys. Així que escull una víctima, en Gabriel, a qui assetjarà amb l'ajuda dels amics.

Aquest drama permet veue i copsar els motius de l'assetjament escolar i el comportament dels assetjadors i dels assetjats, aixi com dels professors, de l'escola i de les families.





 

Feed RSS de notícies

Amb el suport  
 
Col·labora:    

 
Ajuntament de Girona






 CNSA


 


 Consorci Acció Social de la Garrotxa